POWER FROM INNOVATION – Ez a mi jelszavunk.

 

„Hogyan tudjuk vevőinket, gazdasági előnyökhöz juttatni hatékony és innovatív termékeink alkalmazása révén?”
Vállalatunk szemléletében ez a fő kérdés. Már számos eredménnyel rendelkezünk.
Cégünk rendelkezik az iparágon belül az egyik legnagyobb kutató-fejlesztő részleggel.
Számos kutatási eredmény és szabadalom reprezentálja mindezt.

 

Vevőspecifikus megoldások kutatása fejlesztése során a saját „Know-how”-on túl támaszkodunk, és tapasztalatot cserélünk más kutatórészlegekkel, egyetemekkel, ezzel együtt elérve, hogy mindvégig a szakmai elvárások csúcsát tudjuk nyújtani. Továbbá az ipari felhasználókkal folytatott intenzív kooperáció adja az alapot, hogy energiakoncepciónk gazdaságilag hatékony, és a műszaki jövőbe mutat. Ezért a vevő számára valamennyi HOPPECKE akkumulátor rendszer felhasználása megtérülő beruházás, a hosszabb élettartam, a jelentős energia megtakarítás, és a nagymértékben csökkenő üzemi és karbantartási költségek révén.

 

Kivonat néhány termék és rendszerfejlesztésünk közül:


•  Vasúti üzemre kifejlesztett komplett ólom és Ni-Ca akkumulátor technológiák.
•  Vlies.tech technológia (AGM)
• „Innováció 2000” pályadíjat nyert technológia ma a bázisa a trak®blokk munkaakkumulátoroknak.
•  Lúgos akkumulátorrendszereken belül a NiMH bázistechnológia kidolgozása.
•  Nagyteljesítményű bipoláris akkumulátorok.
•  FNC-A® lúgos telep ipari alkalmazása telekom és vasúti rendszerekben.
•  AquaGen

 

HOPPECKE 1971-től az egyetlen külső rekombinációs rendszert gyártó a világon.

 

Az ipari akkumulátor üzletágban HOPPECKE rendelkezik a saját gyártásban készülő savas ólom és lúgos akkumulátorok terén az egyik legszélesebb termékválasztékkal. A kiterjedt kereskedelmi és szervizhálózat lehetővé teszi hogy Németországon túl a világ számos országában működő leányvállalatokon keresztül állandóan elérhetők a termékeink. Fejlesztünk, gyártunk, értékesítünk és karbantartunk vevő specifikus energiatárolási megoldásokat az anyagmozgatás, önjáró berendezések, vasúti rendszerek, IT, Telekommunikáció, szünetmentes energiaellátás területén.

 

HOPPECKE sokat tesz a környezetvédelemért, azáltal hogy rendelkezik saját minősített hulladékakkumulátor újrafeldolgozási technológiával és üzemmel.

 

HOPPECKE a széles termékválasztékával rendelkezésre áll úgy a szabványos, mint az extrém feladatok megoldásában, ehhez a legmodernebb akkutöltés technikát kínálja, továbbá az akkumulátorok és töltőberendezések karbantartásában is a vevők rendelkezésére áll.