Akkumulátor és töltő bérbeadás

 

Akkumulátor bérlet akár 0,03 Eur/Ah-s áron!

 

Szeretné teljes mértékben a logisztikára összpontosítani anélkül, hogy nagy mennyiségű tőkét fektetne a saját motive power akkumulátoraiba? Szüksége van egy rövid távú megoldásra a szezonális körülmények miatt? Mindkét esetben érdemes inkább az akkumulátorokat bérelni, mint vásárolni.

 

A megfelelő energia-megoldást kínáljuk a megfelelő bérleti díjért, gyorsan, megbízhatóan és bármikor elérhető. Csökkentse működési kiadásait a jobb teljesítmény mellett és rövid időn belül gyorsan bővítse a kapacitásait. Csökkentse befektetési költségeit az akkumulátorok, a töltőkészülékek és a kiegészítők bérlésével. Nem számít, hogy használt vagy új.

 

A Hoppecke Akkumulátor Kft.-nél lehetőség van az akkumulátorok és töltőkészülékek vásárlása mellett a telepek és töltők rövid és hosszútávú bérlésére is. Előre meghatározott időtartamra nyújtunk bérleti konstrukciókat, az időtáv alatt a törlesztő részlet nem változik így előre kalkulálhat a költségekkel.

 

Ezen felül kínálunk olyan akkumulátor bérleti lehetőséget amely alapján nincs fix havi költsége, annyit fizet az akkumulátorért amennyit használta. Az akkumulátorra felszerelt adatrögzítő és adattároló rendszer segítségével minden hónapban kiolvasásra kerül az adott fogyasztás és Ön csak a felhasználásért fizet.

 

Személyre szabott ajánlatért keressen fel minket a következő elérhetőségek valamelyikén:

Telefon.: +36 33 481 044

              +36 30 424 84 95

              +36 30 834 20 66

E-mail: hoppecke@invitel.hu

           ertekesites@hoppecke.hu