Akkumulátorok üzleti egységek szerint csoportosítva

A Hoppecke termékek rendezése a piaci szegmens alapján.

Motive Power termékek:

trak® rendszerek

A trak termékek bemutatása.

Bemutató anyagok német és angol nyelven.

Motive Power Rendszerek

A Motive Power rendszerek bemutató anyagai.

Bemutató anyagok német és angol nyelven.

trak® air akkumulátor

Amennyiben minimalizálni akarja a működési költségeit és csökkenteni az energiafelhasználást növekvő akkumulátor rendszerelérhetőség mellett akkor a trak air rendszer az ideális választás az Ön számára.

trak® basic akkumulátor

A trak basic egy hosszú élettartamú minőségi munka akkumulátor. A felhasználó számára ez egy kiváló ár-érték arányt képviselő rendszer.

trak® basic 50Hz

A trak® basic 50Hz-es töltő garantáltan biztonságos töltést biztosít a savas akkumulátorok töltéséhez. A vevői igényekhez alakítva biztosítja a gyors és ellenőrzött töltést. Mikroprocesszor ellenőrzi a töltési folyamatot ami által teljesen automatikus zajlik a töltés.

trak® bloc

A Hoppecke trak® blokkok újgenerációs különálló, gondozásmentes vontatóakkumulátorok. A Hoppecke AGM technológiájának (Innovation Award 2000) köszönhetően  magas fokú megbízhatóságot és hosszú eléttartamot biztosít.

trak® powerpack

A trak® powerpack olyan egyedülálló akkumulátorrendszer, amely 4 darab gondozásmentes Hoppecke trak® bloc AGM blokkakkumulátorból áll, amelyeket egy nagyfrekvenciás töltőkészülekkel együtt önhordó edénybe szereltek.

trak® eco akkumulátor

Csökkentett gázkibocsátású és vízigényű!

A Hoppecke trak®eco rendszer esetében olyan egyedülálló koncepció kerül alkalmazásra, amely egy felületvédelemmel, szigetelt akkumulátorfedél alkalmazásán alapul.

trak® fnc akkumulátor

Lúgos nikkel-kadmium

Folyamatos üzemű meghajtú akkumulátor. Trak fnc technológiájú akkumulátorból, valamint akkumulátor ellenőrző (BKE) egységből áll. A trak® fnc legjellemzőbb tulajdonsága, hogy renkívüli ciklusterhelhetőséggel rendelkezik valamint, hogy részlegesen töltött állapotban is üzemképes.

trak® power mini

A trak® power mini töltőt kisebb ipari targoncákhoz, elektromos targoncákhoz, komissiózó targoncáhozk, emelő és emelőgépekhez és tisztító gépekhez. Használható a piacon fellelhető összes vontatási akkumulátorhoz és optimális töltést garantál a HOPPECKE trak® basic és trak® bloc rendszerekhez.

trak® power multi charge

Magas frekvenciás töltők számos akkumulátor és targonca töltéséhez. A Hoppecke trakR power multi töltőt speciálisan a kis és nagy vontatási akkumulátorok egyidejű töltéséhez lettek kifejlesztve.

trak® power premium charge

Nagyfokú rendelkezésre állás a trak® air, trak® eco és trak® fnc akkumulátor rendszerek továbbfejlesztése révén a  trak® power premium töltő használatával.

trak® Xchange

Az iparban a több műszakot átölelően alkalmazott akkumulátor-meghajtású elektromos járműveket üzemidejük lejártával újra biztonságosan és gyorsan el kell látni energiával.

trak® Xchange MU

A trak® Xchange MU kézi akkumulátorcserélő berendezés egy kézi rakla pemelő kocsival kombinálva olyan felhasználók számára megfelelő, akik legfeljebb 10 akkumulátort használnak maximum 750 kg-os összsúllyal, vagy pedig maximum 1500 kg-os összsúllyal rendelkező akkumulátorokhoz abban az esetben, ha elektromos emelőkocsit vesznek igénybe.

trak® Xchange PU

A trak® Xchange PU motoros akkumulátorcserélő berendezés olyan felhasználók számára megfelelő, akik legfeljebb 10-20 akkumulátort használnak maximum 1500 kg-os összsúllyal.

trak® Xchange TU

A trak® Xchange TU akkumulátor cserélő kocsi 12V-os és 24 V-os akkumulátor okhoz alkalmas. Ezt a berendezést speciálisan oldalsó görgős csapágyazásos akkumulátor cserével rendelkező elektromos emelőkocsikhoz és horizontális komissiózó targoncákhoz fejlesztettük ki.

 

Reserve Power termékek:

GroE

A GroE egyetlen cellából álló, állandó felhasználású folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Lemezes kialakításának köszönhetően extrém magas reakcióval rendelkezik. A karakterisztikája megfelel a nagyon alacsony belső ellenállásnak és a kitűnően magas áramerősségnek. A Hoppecke GroE akkumulátorok kivállóan alkalmazhatóak (nukleáris) erőművekben is és az ehhez kapcsolodó alkalmazásoknál is.

max.power

A max.power egyetlen cellából álló OPzS szellőzős, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátor. Párhuzamos struktúra nélkül a maximális teljesítmény tartománya akár 12.000Ah-t is lehetővé teszi. Ezért a max.power akkumulátor optimális választás a nagyáramú, hosszú időn keresztül működő rendszerek, mint például a központi IT/Telekommunikációs rendszerek számára.

net.power

A HOPPECKE net.power páncéllemez alapú akkumulátor amely gondozásmentes (AGM) az elektrolit megkötési technológia révén. A kompakt kialakítása, a szabványos mérete és a fedélbe épített visszafelé hajló fogantyúi miatt kitűnően kompatibilis az ETSI és a 23 "-es tartókhoz, rackekhez továbbá egyszerű és stabil kezelhetőséget és kényelmes összeszerelést biztosítanak. A front terminál kialakítás miatt optimalizálja a kezelést és megkönnyíti a méréseket a nagyon közelre szerelt akkumulátoroknál.

OGi bloc

Az OGi bloc akkumulátorok légtelenített, helyhez kötött, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OGi bloc akkumulátorok lemezes kialakításúak. Az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket külön zsebekben elszeparálják egymástól. A kialakítása véd a rövidzárlat ellen. Az OGi bloc akkumulátorokat nagy áramerősségű alkalmazásokhoz tervezték, de kitűnően használható a ciklikus alkalmazásokhoz is. A legbiztonságosabb működés mellet garantálják a lehető leghosszabb élettartamot.

OPzS

Az OPzS egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

OPzS bloc solar.power

A Hoppecke OPzS bloc solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS bloc solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

OPzS solar.power

A Hoppecke OPzS solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OPzS bloc solar.power optimális választás az olyan szektorok számára amelyek magas feltöltési és lemerülési gyakoriság mellett dolgoznak, mit például a solar és off-grid alkalmazások.

OPzV

A Hoppecke OPzV egy cellából álló, páncéllemezes, zselés akkumulátor. A tervezésük miatt a zárt OPzV cellák gondozásmentesek. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

OPzV bloc solar.power

A Hoppecke OPzV bloc solar.power sorozata zártrendszerű, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést. A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke OPzV bloc solar.power akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

OPzV solar.power

A Hoppecke OPzV solar.power zárt, helyhez kötött zséles akkumulátor. Az egyetlen cellából álló OPzV solar.power tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

OSP.HC

Az OSP.HC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor. A HOPPECKE OSP.HC cellák jellemzői a pozitív 3D elektróda struktúrán alapulnak. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 20 évet is eléri.

OSP.XC

Az OSP.XC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor.Az OSP.HC cella tartományához képest az OSP.XC-nél tovább növelték az energia sűrűséget. Ezt a kiegészítő kapacitást az elektrolit magasabb savgravitációjával (savsűrűséggel) érték el.

power.bloc OPzS

A Hoppecke power.bloc OPzS szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

power.bloc OPzV

A Hoppecke power.bloc OPzV zártrendszerű, páncéllemezes, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes az akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést. A tubuláris, páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke power.com OPzV akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

power.com HC

A HOPPECKE power.com HC lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Tervezésekor lényeges szempont volt az optimalizálás, ezért maximális energiát kínál a lehető legkevesebb helyfelhasználás mellett. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

power.com SB

A HOPPECKE power.com SB lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Az akkumulátor fedélbe integrált központi gáztalanítás miatt elkerülhető mindennemű nem várt gázképződés. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

power.com XC

A power.com XC akkumulátor gondozásmentes, az Absorbent Glass Mat-technológia révén nem igényel vízutántöltést. Az elektróda szerkezete miatt alacsony a beruházi költsége. Optimális helykihasználás, horizontálisan és vertikálisan is elrendezhető, összeköthető. Optimális üzembiztonság, integrált kisülésvédelem és központi gáztalanító rendszer.

solar.bloc

A solar.bloc gondozásmentes, az Absorbent Glass Mat-technológia révén nem igényel vízutántöltést. Optimalizált ciklus stabilitás. Optimális elektróda kialakításának köszönhetően hatékonyan fogadja el a töltőáramot Integrált kisülésvédelem és központi gáztalanító rendszer.

USV bloc

A Hoppecke USV bloc szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Az USV bloc akkumulátor a vékony lemezes tervezésen alapszik és az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket zsebekkel választják el egymástól amivel kizárható a rövidzárlat. Az USV akkumulátorokat nagyáramű alkalmazásokhoz fejlesztették, de kitűnően alkalmazhatóak a ciklikus alkalmazásoknál is.

 

 

Special Power termékek:

FNC®

1983-ban a Hoppecke, a világos elsőként mutatta a nikkel kadmium, az akkoriban egyedülálló szálszerkezetes, röviden FNC® technológiája akkumulátort. Ez a tömör három dimenziós filc struktúrájú akkumulátort eredetileg magas igényű alkalmazásukhoz, mint a légi, elektromos és hibrid autókhoz tervezték.

FNC® -T

Kivételesen nagy ciklikus és rendkívül alacsony belső ellenállás. Nagyon rövid töltési idő. Minimális karbantartási igény. Mechanikai és elektrokémiai stabilitás.

FNC® akkumulátorok helyhez kötött alkalmazások számára

Az FNC® nikkel-kadmium akkumulátor a legjobb választás ha hosszú élettartamú, megbízható akkumulátorra van szüksége. Az FNC® nikkel-kadmium cellákat olyan alkalmazásokhoz tervezték amelyeknél kulcsfontosságú tényező a maximális