Alternatív energia és szünetmentes tápok

GroE

A GroE egyetlen cellából álló, állandó felhasználású folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Lemezes kialakításának köszönhetően extrém magas reakcióval rendelkezik. A karakterisztikája megfelel a nagyon alacsony belső ellenállásnak és a kitűnően magas áramerősségnek. A Hoppecke GroE akkumulátorok kivállóan alkalmazhatóak (nukleáris) erőművekben is és az ehhez kapcsolodó alkalmazásoknál is.

max.power

A max.power egyetlen cellából álló OPzS szellőzős, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátor. Párhuzamos struktúra nélkül a maximális teljesítmény tartománya akár 12.000Ah-t is lehetővé teszi. Ezért a max.power akkumulátor optimális választás a nagyáramú, hosszú időn keresztül működő rendszerek, mint például a központi IT/Telekommunikációs rendszerek számára.

OGi bloc

Az OGi bloc akkumulátorok légtelenített, helyhez kötött, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OGi bloc akkumulátorok lemezes kialakításúak. Az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket külön zsebekben elszeparálják egymástól. A kialakítása véd a rövidzárlat ellen. Az OGi bloc akkumulátorokat nagy áramerősségű alkalmazásokhoz tervezték, de kitűnően használható a ciklikus alkalmazásokhoz is. A legbiztonságosabb működés mellet garantálják a lehető leghosszabb élettartamot.

OGi bloc HC

Az OGi bloc HC forradalmian új, szellőztetett, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok.

Az OGi bloc HC akkumulátorsorozat pozitív páncéllemezeket tartalmaz ami alkalmas a nagyáramú terheléshez. A sorozat különlegessége, hogy kiváló vezetőképességgel rendelkeznek a 3D struktúrált elektródák. Mindennek köszönhetően kiemelkedően képes kezelni a nagyáramú terhelés és hosszú élettartamot biztosít.

OPzS

Az OPzS egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

OPzS bloc solar.power

A Hoppecke OPzS bloc solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS bloc solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

OPzS solar.power

A Hoppecke OPzS solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OPzS bloc solar.power optimális választás az olyan szektorok számára amelyek magas feltöltési és lemerülési gyakoriság mellett dolgoznak, mit például a solar és off-grid alkalmazások.

OPzV

A Hoppecke OPzV egy cellából álló, páncéllemezes, zselés akkumulátor. A tervezésük miatt a zárt OPzV cellák gondozásmentesek. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

OPzV bloc solar.power

A Hoppecke OPzV bloc solar.power sorozata zártrendszerű, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést. A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke OPzV bloc solar.power akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

OPzV solar.power

A Hoppecke OPzV solar.power zárt, helyhez kötött zséles akkumulátor. Az egyetlen cellából álló OPzV solar.power tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

OSP.HC

Az OSP.HC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor. A HOPPECKE OSP.HC cellák jellemzői a pozitív 3D elektróda struktúrán alapulnak. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 20 évet is eléri.

OSP.XC

Az OSP.XC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor. Az OSP.HC cella tartományához képest az OSP.XC-nél tovább növelték az energia sűrűséget. Ezt a kiegészítő kapacitást az elektrolit magasabb savgravitációjával (savsűrűséggel) érték el. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 18 évet is eléri.

power.bloc OPzS

A Hoppecke power.bloc OPzS szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

power.bloc OPzV

A Hoppecke power.bloc OPzV zártrendszerű, páncéllemezes, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes az akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést. A tubuláris, páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke power.com OPzV akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

power.com HC

A HOPPECKE power.com HC lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Tervezésekor lényeges szempont volt az optimalizálás, ezért maximális energiát kínál a lehető legkevesebb helyfelhasználás mellett. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

power.com SB

A HOPPECKE power.com SB lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Az akkumulátor fedélbe integrált központi gáztalanítás miatt elkerülhető mindennemű nem várt gázképződés. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

power.com XC

A power.com XC akkumulátor gondozásmentes, az Absorbent Glass Mat-technológia révén nem igényel vízutántöltést. Az elektróda szerkezete miatt alacsony a beruházi költsége. Optimális helykihasználás, horizontálisan és vertikálisan is elrendezhető, összeköthető. Optimális üzembiztonság, integrált kisülésvédelem és központi gáztalanító rendszer.

solar.bloc

A solar.bloc gondozásmentes, az Absorbent Glass Mat-technológia révén nem igényel vízutántöltést. Optimalizált ciklus stabilitás. Optimális elektróda kialakításának köszönhetően hatékonyan fogadja el a töltőáramot Integrált kisülésvédelem és központi gáztalanító rendszer.

USV bloc

A Hoppecke USV bloc szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Az USV bloc akkumulátor a vékony lemezes tervezésen alapszik és az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket zsebekkel választják el egymástól amivel kizárható a rövidzárlat. Az USV akkumulátorokat nagyáramű alkalmazásokhoz fejlesztették, de kitűnően alkalmazhatóak a ciklikus alkalmazásoknál is.

net.power

A HOPPECKE net.power páncéllemez alapú akkumulátor amely gondozásmentes (AGM) az elektrolit megkötési technológia révén. A kompakt kialakítása, a szabványos mérete és a fedélbe épített visszafelé hajló fogantyúi miatt kitűnően kompatibilis az ETSI és a 23 "-es tartókhoz, rackekhez továbbá egyszerű és stabil kezelhetőséget és kényelmes összeszerelést biztosítanak. A front terminál kialakítás miatt optimalizálja a kezelést és megkönnyíti a méréseket a nagyon közelre szerelt akkumulátoroknál.