Dízel indító akkumulátorok

Akkumulátorok dízel motorok indításához. Az indítóakkumulátorok használhatóak a dízel eszközök indításához, vezérlésére és felügyeletére.

FNC®

1983-ban a Hoppecke, a világos elsőként mutatta a nikkel kadmium, az akkoriban egyedülálló szálszerkezetes, röviden FNC® technológiája akkumulátort. Ez a tömör három dimenziós filc struktúrájú akkumulátort eredetileg magas igényű alkalmazásukhoz, mint a légi, elektromos és hibrid autókhoz tervezték.

FNC® akkumulátorok helyhez kötött alkalmazások számára

Az FNC® nikkel-kadmium akkumulátor a legjobb választás ha hosszú élettartamú, megbízható akkumulátorra van szüksége. Az FNC® nikkel-kadmium cellákat olyan alkalmazásokhoz tervezték amelyeknél kulcsfontosságú tényező a maximális üzembiztonság.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOGi bloc

Az OGi bloc akkumulátorok légtelenített, helyhez kötött, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OGi bloc akkumulátorok lemezes kialakításúak. Az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket külön zsebekben elszeparálják egymástól. A kialakítása véd a rövidzárlat ellen. Az OGi bloc akkumulátorokat nagy áramerősségű alkalmazásokhoz tervezték, de kitűnően használható a ciklikus alkalmazásokhoz is.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOGi bloc HC

Az OGi bloc HC forradalmian új, szellőztetett, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok. Az OGi bloc HC akkumulátorsorozat pozitív páncéllemezeket tartalmaz ami alkalmas a nagyáramú terheléshez. A sorozat különlegessége, hogy kiváló vezetőképességgel rendelkeznek a 3D struktúrált elektródák.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOSP.XC

Az OSP.XC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor.Az OSP.HC cella tartományához képest az OSP.XC-nél tovább növelték az energia sűrűséget. Ezt a kiegészítő kapacitást az elektrolit magasabb savgravitációjával (savsűrűséggel) érték el. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 18 évet is eléri.

USV bloc

A Hoppecke USV bloc szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Az USV bloc akkumulátor a vékony lemezes tervezésen alapszik és az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket zsebekkel választják el egymástól amivel kizárható a rövidzárlat. Az USV akkumulátorokat nagyáramű alkalmazásokhoz fejlesztették, de kitűnően alkalmazhatóak a ciklikus alkalmazásoknál is.