FNC® akkumulátorok helyhez kötött alkalmazások számára

Az FNC® nikkel-kadmium akkumulátor a legjobb választás ha hosszú élettartamú, megbízható akkumulátorra van szüksége.

Az FNC® nikkel-kadmium cellákat olyan alkalmazásokhoz tervezték amelyeknél kulcsfontosságú tényező a maximális üzembiztonság. A Fiber Nickel Cadmium (FNC®) technológia az összes eszköz mellett hosszú akkumulátor élettartamot biztosít. Elektrokémiai előnyei miatt az áramkimaradás kockázata nélkül biztosítja a zavartalan működést.

 

4 típusú FNC® akkumulátor

Az FNC akkumulátoroknak négy típusa is elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjenek a különböző karakterisztikájú alkalmazásokhoz:

X-sorozat

A X-sorozat cellá ultravékony lemezeket tartalmaznak és igen nagy teljesítményű, rövid használati időtartamú alkalmazásokhoz használható. Tipikus felhasználási területei az indító motorok és a UPS tartalékrendszerek esetében.

H-sorozat

A H-sorozat cellái olyan rendszerek számára ajánlott ahol a kisütési időtartomány 30 perc vagy annál kisebb, de a lehető legnagyobb kapacitásra van szükség. Tipikus felhasználási területei a motorindító, a UPS és egyéb kapcsolódó alkalmazások esetében.

M-sorozat

Az M-sorozat cellái tipikusan olyan alkalmazásokhoz ajánlottak ahol vegyes illetve változó terhelési követelmények mellett a kisütési időtartomány 30 perc és 2 óra között van.

L-sorozat

A L-sorozat lemezeit tipikusan olyan változó terhelési körülményekhez tervezték ahol egyaránt szükség van rövid és hosszú kisütési tartományra is. Felhasználási területei a tartalék és energiatároló eszközök illetve ezek kapcsolódó alkalmazásainál.

 

Letölthető dokumentumok:

Német nyelvű bemutató anyag letöltése

Angol nyelvű bemutató anyag letöltése