GroE

Szellőztetett ólom-savas akkumulátor

A GroE egyetlen cellából álló, állandó felhasználású folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok.

Lemezes kialakításának köszönhetően extrém magas reakcióval rendelkezik. A karakterisztikája megfelel a nagyon alacsony belső ellenállásnak és a kitűnően magas áramerősségnek. A Hoppecke GroE akkumulátorok kivállóan alkalmazhatóak (nukleáris) erőművekben is és az ehhez kapcsolodó alkalmazásoknál is.

A pure-lead technológia, a pozitív nagy elektródák nagy vastagsága és az alacsony, 1.22 kg/l elektrolitsűrűség miatt a HOPPECKE GroE akkumulátorok kiváló élettartammal rendelkeznek és 25 évig is működőképesek lehetnek.

Tervezése alapján DIN termék és teljesen megfelel a DIN 40738 szabványnak ami nagyfokú kompatibilitást biztosít a meglevő akkumulátorok rendszerek lecserélésehez, átalakításához vagy bővítéséhez.

A HOPPECKE GroE akkumulátor mellé javasoljuk a HOPPECKE AquaGen® rekombinációs rendszer használatát is amivel csökkentheti a vízutántöltések számát és a karbantartási költségeket. Az AquaGen® rendszer használatával a vízutántöltések drasztikusan lecsökkennek és lehetséges, hogy teljes mértékben elhagyhatóvá válik a karbantartás.

 

A HOPPECKE GRoE előnyei:

- nagyfokú terhelhetőség

- kiválóan tartós; jó minőségű ólom és az alacsony savsűrűség csökkenti a korróziót

- maximális kompatibilitás; megfelel a DIN 40738 szabványnak

- nagyfokú rövidzárlat védelem a telepítés során a Hoppecke csatlakóknak köszönhetően

- kialakításának köszönhetően megnövekedett a vízutántöltés gyakorisága

- Az AquaGen ® rekombinációs rendszer használatával minimalizálható gáz-és aeroszol kibocsátás (a zárt akkumulátorokhoz hasonlóan)

 

Letölthető dokumentumok:

Dokumentum Nyelv
Prospektusok   Német Angol
Használati utasítás Magyar Német Angol
Üzembe helyezési utasítás Magyar Német Angol
Szerelési útmutató Magyar Német Angol