IT/Telekommunikáció

Akkumulátorok tartalékrendszerek, példáúl távközlési berendezések, elosztó egységek és mobilközpontok részére.

FNC®

1983-ban a Hoppecke, a világos elsőként mutatta a nikkel kadmium, az akkoriban egyedülálló szálszerkezetes, röviden FNC® technológiája akkumulátort. Ez a tömör három dimenziós filc struktúrájú akkumulátort eredetileg magas igényű alkalmazásukhoz, mint a légi, elektromos és hibrid autókhoz tervezték.

FNC® akkumulátorok helyhez kötött alkalmazások számára

Az FNC® nikkel-kadmium akkumulátor a legjobb választás ha hosszú élettartamú, megbízható akkumulátorra van szüksége. Az FNC® nikkel-kadmium cellákat olyan alkalmazásokhoz tervezték amelyeknél kulcsfontosságú tényező a maximális üzembiztonság.

 

 FNC® VR

Az FNC® VR akkumulátorok szeleppel ellátott, szabályozott nikkel-kadmium akkumulátorok. A rendkívül alacsony karbantartást igénylő FNC® VR akkumulátorok a Hoppecke álatl kidolgozott és bizonyított szálmátrixos lemeztechnológia alapján fejlesztették ki. Kiegészítve a speciális rekombinációs technológiával ennek az akkumulátornak a kialakítása kivételes megbízhatóságot biztosít a kritikus alkalmazáshoz is.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítését

GroE

A GroE egyetlen cellából álló, állandó felhasználású folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Lemezes kialakításának köszönhetően extrém magas reakcióval rendelkezik. A karakterisztikája megfelel a nagyon alacsony belső ellenállásnak és a kitűnően magas áramerősségnek. A Hoppecke GroE akkumulátorok kivállóan alkalmazhatóak (nukleáris) erőművekben is és az ehhez kapcsolodó alkalmazásoknál is.

max.power

A max.power egyetlen cellából álló OPzS szellőzős, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátor. Párhuzamos struktúra nélkül a maximális teljesítmény tartománya akár 12.000Ah-t is lehetővé teszi. Ezért a max.power akkumulátor optimális választás a nagyáramú, hosszú időn keresztül működő rendszerek, mint például a központi IT/Telekommunikációs rendszerek számára.

net.power

A HOPPECKE net.power páncéllemez alapú akkumulátor amely gondozásmentes (AGM) az elektrolit megkötési technológia révén. A kompakt kialakítása, a szabványos mérete és a fedélbe épített visszafelé hajló fogantyúi miatt kitűnően kompatibilis az ETSI és a 23 "-es tartókhoz, rackekhez továbbá egyszerű és stabil kezelhetőséget és kényelmes összeszerelést biztosítanak. A front terminál kialakítás miatt optimalizálja a kezelést és megkönnyíti a méréseket a nagyon közelre szerelt akkumulátoroknál.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzS

Az OPzS egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzS bloc solar.power

A Hoppecke OPzS bloc solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS bloc solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

OPzS solar.power

A Hoppecke OPzS solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OPzS bloc solar.power optimális választás az olyan szektorok számára amelyek magas feltöltési és lemerülési gyakoriság mellett dolgoznak, mit például a solar és off-grid alkalmazások.

OPzV

A Hoppecke OPzV egy cellából álló, páncéllemezes, zselés akkumulátor. A tervezésük miatt a zárt OPzV cellák gondozásmentesek. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzV bloc solar.power

A Hoppecke OPzV bloc solar.power sorozata zártrendszerű, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést. A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke OPzV bloc solar.power akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzV solar.power

A Hoppecke OPzV solar.power zárt, helyhez kötött zséles akkumulátor. Az egyetlen cellából álló OPzV solar.power tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOSP.HC

Az OSP.HC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor. A HOPPECKE OSP.HC cellák jellemzői a pozitív 3D elektróda struktúrán alapulnak. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 20 évet is eléri.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOSP.XC

Az OSP.XC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor.Az OSP.HC cella tartományához képest az OSP.XC-nél tovább növelték az energia sűrűséget. Ezt a kiegészítő kapacitást az elektrolit magasabb savgravitációjával (savsűrűséggel) érték el. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 18 évet is eléri.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétpower.bloc OPzS

A Hoppecke power.bloc OPzS szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétpower.bloc OPzV

A Hoppecke power.bloc OPzV zártrendszerű, páncéllemezes, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes az akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést. A tubuláris, páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke power.com OPzV akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétpower.com HC

A HOPPECKE power.com HC lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Tervezésekor lényeges szempont volt az optimalizálás, ezért maximális energiát kínál a lehető legkevesebb helyfelhasználás mellett. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétpower.com SB

A HOPPECKE power.com SB lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Az akkumulátor fedélbe integrált központi gáztalanítás miatt elkerülhető mindennemű nem várt gázképződés. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétsolar.bloc

A solar.bloc gondozásmentes, az Absorbent Glass Mat-technológia révén nem igényel vízutántöltést. Optimalizált ciklus stabilitás. Optimális elektróda kialakításának köszönhetően hatékonyan fogadja el a töltőáramot Integrált kisülésvédelem és központi gáztalanító rendszer.