Jelzőrendszerek

Tápegységek a vasúti rendszerek mint példáúl a vasúti sorompó rendszerek, a vasúti irányító központok és a jelzőrendszerek részére.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzS solar.power

A Hoppecke OPzS solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OPzS bloc solar.power optimális választás az olyan szektorok számára amelyek magas feltöltési és lemerülési gyakoriság mellett dolgoznak, mit például a solar és off-grid alkalmazások.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOGi bloc HC

Az OGi bloc HC forradalmian új, szellőztetett, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok. Az OGi bloc HC akkumulátorsorozat pozitív páncéllemezeket tartalmaz ami alkalmas a nagyáramú terheléshez. A sorozat különlegessége, hogy kiváló vezetőképességgel rendelkeznek a 3D struktúrált elektródák.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzV

A Hoppecke OPzV egy cellából álló, páncéllemezes, zselés akkumulátor. A tervezésük miatt a zárt OPzV cellák gondozásmentesek. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétpower.com SB

A HOPPECKE power.com SB lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Az akkumulátor fedélbe integrált központi gáztalanítás miatt elkerülhető mindennemű nem várt gázképződés. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

FNC®

1983-ban a Hoppecke, a világos elsőként mutatta a nikkel kadmium, az akkoriban egyedülálló szálszerkezetes, röviden FNC® technológiája akkumulátort. Ez a tömör három dimenziós filc struktúrájú akkumulátort eredetileg magas igényű alkalmazásukhoz, mint a légi, elektromos és hibrid autókhoz tervezték.

net.power

A HOPPECKE net.power páncéllemez alapú akkumulátor amely gondozásmentes (AGM) az elektrolit megkötési technológia révén. A kompakt kialakítása, a szabványos mérete és a fedélbe épített visszafelé hajló fogantyúi miatt kitűnően kompatibilis az ETSI és a 23 "-es tartókhoz, rackekhez továbbá egyszerű és stabil kezelhetőséget és kényelmes összeszerelést biztosítanak. A front terminál kialakítás miatt optimalizálja a kezelést és megkönnyíti a méréseket a nagyon közelre szerelt akkumulátoroknál.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétGroE

A GroE egyetlen cellából álló, állandó felhasználású folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Lemezes kialakításának köszönhetően extrém magas reakcióval rendelkezik. A karakterisztikája megfelel a nagyon alacsony belső ellenállásnak és a kitűnően magas áramerősségnek. A Hoppecke GroE akkumulátorok kivállóan alkalmazhatóak (nukleáris) erőművekben is és az ehhez kapcsolodó alkalmazásoknál is.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOGi bloc

Az OGi bloc akkumulátorok légtelenített, helyhez kötött, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OGi bloc akkumulátorok lemezes kialakításúak. Az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket külön zsebekben elszeparálják egymástól. A kialakítása véd a rövidzárlat ellen. Az OGi bloc akkumulátorokat nagy áramerősségű alkalmazásokhoz tervezték, de kitűnően használható a ciklikus alkalmazásokhoz is.