Megújuló energia

A megújuló energia használatának elterjedésével különösen fontossá váltak ezen energiák különböző tárolási lehetőségei. Az általunk kínált energiatárolási technológiák kiváló minőségű energiatárolási megoldásokat nyújtanak az Ön számára kiváló ciklikus ellenállás és hosszú élettartam mellett.

Az alkalmazásihoz leginkább megfelelő, jól bevált ólom-savas energiatároló rendszereket kínáljuk az Ön igényeihez optimalizálva. Ide tartoznak az alacsony karbantartási igényű zselés vagy gondozásmentes akkumulátorok és a szellőzős egyetlen cellából álló vagy monoblokk akkumulátorok is.

Opcionálisan választható az AquaGen rekombinációs rendszer, az elektrolitkeringetés és az akkumulátor monitoring amellyel hatékony működés és magasfokú rendelkezésre állás érhető el a választott energiatároló rendszeren.

Ezen felül Lítium-ion akkumulátorokat is kínálunk az Önök számára.

Személyre szabott ajánlatért keressen fel minket a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzS bloc solar.power

A Hoppecke OPzS bloc solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS bloc solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzS solar.power

A Hoppecke OPzS solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OPzS bloc solar.power optimális választás az olyan szektorok számára amelyek magas feltöltési és lemerülési gyakoriság mellett dolgoznak, mit például a solar és off-grid alkalmazások.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzV bloc solar.power

A Hoppecke OPzV bloc solar.power sorozata zártrendszerű, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést. A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke OPzV bloc solar.power akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzV solar.power

A Hoppecke OPzV solar.power zárt, helyhez kötött zséles akkumulátor. Az egyetlen cellából álló OPzV solar.power tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétsolar.bloc

A solar.bloc gondozásmentes, az Absorbent Glass Mat-technológia révén nem igényel vízutántöltést. Optimalizált ciklus stabilitás. Optimális elektróda kialakításának köszönhetően hatékonyan fogadja el a töltőáramot Integrált kisülésvédelem és központi gáztalanító rendszer.

FNC®

1983-ban a Hoppecke, a világos elsőként mutatta a nikkel kadmium, az akkoriban egyedülálló szálszerkezetes, röviden FNC® technológiája akkumulátort. Ez a tömör három dimenziós filc struktúrájú akkumulátort eredetileg magas igényű alkalmazásukhoz, mint a légi, elektromos és hibrid autókhoz tervezték.