Munkaakkumulátorok

Akkumulátorok a szállításnál és a tárolásnál használatos targoncák, emelőgépek, kézikocsik, vontatókocsik stb. részére.

Az Ön eszközén sajnos nem lehet megjeleníteni a képettrak® basic akkumulátor

A trak basic egy hosszú élettartamú minőségi munka akkumulátor. A felhasználó számára ez egy kiváló ár-érték arányt képviselő rendszer.

Az Ön eszközén sajnos nem lehet megjeleníteni a képettrak® air akkumulátor

Amennyiben minimalizálni akarja a működési költségeit és csökkenteni az energiafelhasználást növekvő akkumulátor rendszerelérhetőség mellett akkor a trak air rendszer az ideális választás az Ön számára.

Az Ön eszközén sajnos nem lehet megjeleníteni a képettrak® eco akkumulátor

Csökkentett gázkibocsátású és vízigényű!

A Hoppecke trak®eco rendszer esetében olyan egyedülálló koncepció kerül alkalmazásra, amely egy felületvédelemmel, szigetelt akkumulátorfedél alkalmazásán alapul.

Az Ön eszközén sajnos nem lehet megjeleníteni a képettrak® bloc

A Hoppecke trak® blokkok újgenerációs különálló, gondozásmentes vontatóakkumulátorok. Kiválló választás a takarítógépek; elektromos kerekesszékek; elektromos autók, hajók, lakókocsik részére.

Az Ön eszközén sajnos nem lehet megjeleníteni a képettrak® fnc akkumulátor

Lúgos nikkel-kadmium

Folyamatos üzemű meghajtú akkumulátor Trak fnc technológiájú akkumulátorból, valamint akkumulátor ellenőrző (BKE) egységből áll. A trak® fnc legjellemzőbb tulajdonsága, hogy renkívüli ciklusterhelhetőséggel rendelkezik valamint, hogy részlegesen töltött állapotban is üzemképes.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítéséttrak® power multi charge

Magas frekvenciás töltők számos akkumulátor töltéséhez. A Hoppecke trakR power multi töltőt speciálisan a kis és nagy vontatási akkumulátorok egyidejű töltéséhez lettek kifejlesztve. A trakR power multi töltővel egyidejűleg 8 akkumulátor is tölthető. Ez a befektetésvédő megoldás rengeteg helyet megtakarít az Ön töltőállomásán.

trak® power mini

A trak® power mini töltőt kisebb ipari targoncákhoz, elektromos targoncákhoz, komissiózó targoncáhozk, emelő és emelőgépekhez és tisztító gépekhez. Használható a piacon fellelhető összes vontatási akkumulátorhoz és optimális töltést garantál a HOPPECKE trak® basic és trak® bloc rendszerekhez.

trak® powerpack

A trak® powerpack olyan egyedülálló akkumulátorrendszer, amely 4 darab gondozásmentes Hoppecke trak® bloc AGM blokkakkumulátorból áll, amelyeket egy nagyfrekvenciás töltőkészülekkel együtt önhordó edénybe szereltek.

Akkumulátor csererendszerek

Töltőállomások akkumulátorcserélő berendezései