OGi bloc

Légtelenített ólom-savas akkumulátor

Az OGi bloc akkumulátorok légtelenített, helyhez kötött, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok.

A HOPPECKE OGi bloc akkumulátorok lemezes kialakításúak. Az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket külön zsebekben elszeparálják egymástól. A kialakítása véd a rövidzárlat ellen. Az OGi bloc akkumulátorokat nagy áramerősségű alkalmazásokhoz tervezték, de kitűnően használható a ciklikus alkalmazásokhoz is. A legbiztonságosabb működés mellet garantálják a lehető leghosszabb élettartamot.

A HOPPECKE OGi bloc akkumulátorokat többnyire a biztonsági fényjelzéseknél, a motorindító és a USV alkalmazásoknál használják.

Az OGi bloc tervezése alapján DIN-termék (Német Szabványügyi Intézet) és tökéletesen megfelel a DIN 40739 szabványnak ami szerint biztosítja, hogy kompatibilis a meglevő akkumulátorrendszerek lecserélése vagy bővítése esetén.

Az ütésálló és rendkívül fényáteresztő polipropilén tartály ellenáll a különféle tisztítószereknek így kényelmesség teszi az elektrolitszint ellenőrizhetőségét.

A HOPPECKE OGi bloc akkumulátor szériának 15 év a várható élettartama.

A HOPPECKE OGi bloc mellé javasoljuk a HOPPECKE AquaGen® rekombinációs rendszer használatát is amivel csökkentheti a vízutántöltések számát és a karbantartási költségeket. Az AquaGen® rendszer használatával a vízutántöltések drasztikusan lecsökkennek és lehetséges, hogy teljes mértékben elhagyhatóvá válik a karbantartás.

 

A HOPPECKE OGi bloc előnyei:

- nagyáramű, alacsony beruházási költségű, akkumulátor

- magas a várható élettartama

- maximális kompatibilitás a DIN 40739 szabványnak köszönhetően

- nagyfokú rövidzárlat védelem a telepítés során a Hoppecke csatlakóknak köszönhetően

- AquaGen® rekombinációs rendszer használata minimálizálja gáz-és aeroszol kibocsátást és csökkenti a vízutántöltések gyakoriságát

 

Letölthető dokumentumok:

Dokumentum Nyelv
Prospektusok   Német Angol
Használati utasítás Magyar Német Angol
Üzembe helyezési utasítás Magyar Német Angol
Szerelési útmutató Magyar Német Angol