OGi bloc HC

Az OGi bloc HC forradalmian új, szellőztetett, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok.

Az OGi bloc HC akkumulátorsorozat pozitív páncéllemezeket tartalmaz ami alkalmas a nagyáramú terheléshez. A sorozat különlegessége, hogy kiváló vezetőképességgel rendelkeznek a 3D struktúrált elektródák. Mindennek köszönhetően kiemelkedően képes kezelni a nagyáramú terhelés és hosszú élettartamot biztosít.

Az OGi bloc HC termékskálának a UPS rendszerek jelentik a fő alkalmazási területet, de kitűnően használhatóak indítóakkumulátornak a dízel motorok mellett.

Az OGi bloc tervezése alapján DIN-termék (Német Szabványügyi Intézet) és tökéletesen megfelel a DIN 40739 szabványnak ami szerint biztosítja, hogy kompatibilis a meglevő akkumulátorrendszerek lecserélése vagy bővítése esetén. Továbbá a kialakítása miatt rendkívül helytakarékos.

A termékcsalád további kiemelkedő tulajdonsága, hogy remekül ellenáll a tisztítószereknek ami miatt könnyedén ellenőrizhető az elektrolitszint, továbbá a terminál csatlakozó miatt kiküszöböli a korróziót és a telepítés közben nagymértékben csökkenti a rövidzárlat kockázatát.

A HOPPECKE OGi bloc HC mellé javasoljuk a HOPPECKE AquaGen® rekombinációs rendszer használatát is amivel csökkentheti a vízutántöltések számát és a karbantartási költségeket. Az AquaGen® rendszer használatával a vízutántöltések drasztikusan lecsökkennek és lehetséges, hogy teljes mértékben elhagyhatóvá válik a karbantartás.

 

A HOPPECKE OGi bloc HC előnyei:

- nagyáramű, alacsony beruházási költségű, akkumulátor

- magas a várható élettartama

- maximális kompatibilitás a DIN 40739 szabványnak köszönhetően

- nagyfokú rövidzárlat védelem a telepítés során a Hoppecke csatlakóknak köszönhetően

- AquaGen® rekombinációs rendszer használata minimálizálja gáz-és aeroszol kibocsátást és csökkenti a vízutántöltések gyakoriságát

 

Letölthető dokumentumok:

Dokumentum Nyelv
Prospektusok   Német Angol
Használati utasítás Magyar Német Angol
Üzembe helyezési utasítás Magyar Német Angol
Szerelési útmutató Magyar Német Angol