OPzS bloc solar.power

Szellőzős ólom-savas akkumulátor ciklikus alkalmazásokhoz

A Hoppecke OPzS bloc solar.power szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok.

A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS bloc solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

A HOPPECKE OPzS bloc solar.power optimális választás az olyan szektorok számára amelyek magas feltöltési és lemerülési gyakoriság mellett dolgoznak, mit például a solar és off-grid alkalmazások.

Az ütésálló és rendkívül átlátszó polipropilén tartály ellenáll a tisztítószereknek ami kényelmessé teszi az elektrolitszint ellenőrzését.

Tervezése alapján DIN termék és teljesen megfelel a DIN 40737 szabvány 3. részének ami nagyfokú kompatibilitást biztosít a meglevő akkumulátorok rendszerek lecserélésehez, átalakításához vagy bővítéséhez.

A HOPPECKE OPzS bloc solar.power akkumulátor mellé javasoljuk a HOPPECKE AquaGen® rekombinációs rendszer használatát is amivel csökkentheti a vízutántöltések számát és a karbantartási költségeket is. Az AquaGen® rendszer használatával a vízutántöltések drasztikusan lecsökkennek és lehetséges, hogy teljes mértékben elhagyhatóvá válik a karbantartás.

A HOPPECKE OPzS bloc solar.power sorozatának várható élettartama során akár 1400 ciklus is végezhető rajta 80%-os kisütési szint mellett.

 

A HOPPECKE OPzS bloc solar.power előnyei:

- maximális ciklusstabilitás és tartósság

       különösen igaz a PSoC műveletekre

- nagyfokú megbízhatóság

       tápegység a távoli off-grid alkalmazások számára

- gyors és egyszerű az elektrolit-szint ellenőrzése és az akkumulátor kezelése

       ütésálló, erősen áttetsző polipropilén ház, fedélbe épített fogantyúval

- optimális környezeti kompatibilitás

- rendkívüli kiterjesztett vízutántöltési szükségesség

       AquaGen ® rekombinációs dugó használata mellett szinte gondozásmentes

 

Letölthető dokumentumok:

Dokumentum Nyelv
Prospektusok   Német Angol
Használati utasítás Magyar Német Angol
Üzembe helyezési utasítás Magyar Német Angol
Részletes szerelési utasítás   Német Angol
Szerelési útmutató Magyar Német Angol