OPzV

Zárt ólom-savas akkumulátor

A Hoppecke OPzV egy cellából álló, páncéllemezes, zselés akkumulátor. A tervezésük miatt a zárt OPzV cellák gondozásmentesek. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav).

A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

Az OPzV termékcsalád felhasználás olyan ágazatok ideális választás amelyeknél nagyon magas a kisütések száma mint a szolár rendszerek vagy ahol nagyon sokáig tart az akkumulátor kisütése mint az IT/Telekommunikációs és biztonsági világítórendszerek számára.

Tervezése alapján DIN termék és teljesen megfelel a DIN 40742 szabványnak ami nagyfokú kompatibilitást biztosít a meglevő akkumulátorok rendszerek lecserélésehez, átalakításához vagy bővítéséhez.

A Hoppecke cellákból álló OPzV típusú sorozata akár 18 évig is működhet amely során akár 1200 kisütést is elvégezhető rajta 80%-os kisütési szint mellett. Az OPzV "Long Life" besorolást kapott az EUROBAT-tól.

 

A HOPPECKE OPzV előnyei:

- gondozásmentes akkumulátor; köszönhetően a Gel-technológiának

- nagyon magas a várható élettartama; az optimalizált ólom-kalcium ötvözet miatt

- nagy ciklusstabilitás; a tubuláris lemezes tervezésnek köszönhetően

- maximális kompatibilitás - megfelel DIN 40742 szabványnak

- optimális helykihasználás; horizontálisan és vertikálisan is összeköthetőek

- nagyfokú rövidzárlat védelem a telepítés során a Hoppecke csatlakozóknak köszönhetően

 

Letölthető dokumentumok:

Dokumentum Nyelv
Prospektusok   Német Angol
Használati utasítás   Német Angol
Szerelési útmutató Magyar Német Angol