OSP.XC

Szellőzős ólom-savas akkumulátor

Az OSP.XC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor.

A HOPPECKE OSP.XC cellák jellemzői a pozitív 3D elektróda struktúrán alapulnak. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 18 évet is eléri.

Az OSP.HC cella tartományához képest az OSP.XC-nél tovább növelték az energia sűrűséget. Ezt a kiegészítő kapacitást az elektrolit magasabb savgravitációjával (savsűrűséggel) érték el.

A magas energiasűrűséget kombinálták a kis helyigénnyel ami által a lehető legoptimálisabban használható fel a rendelkezésre álló hely.

A kiváló jellemzői és a nagy kapacitástartománya miatt a HOPPECKE OSP.XC cellák kitűnően alkalmazhatóak az erőművek, a vasúti rendszerek és az USV műveleteknél.

Az OSP.XC akkumulátor mellé javasoljuk a HOPPECKE AquaGen® rekombinációs rendszer használatát is amivel csökkentheti a vízutántöltések számát és a karbantartási költségeket is. Az AquaGen® rendszer használatával a vízutántöltések drasztikusan lecsökkennek és lehetséges, hogy teljes mértékben elhagyhatóvá válik a karbantartás.

 

A HOPPECKE OSP.XC előnyei:

- nagyáramú képesség – alacsony beruházási költség az innovatív elektróda szerkezet miatt

- magas várható élettartam - optimalizált alacsony antimon szelén ötvözet

- nagyfokú rövidzárlat védelem a telepítés során a Hoppecke csatlakozóknak köszönhetően

- rendkívül kiterjesztett vízutántöltési szükséglet – az Aquagen rekombinációs rendszer használatával minimalizálja a gáz- és aeroszolkibocsátást (a zárt ólom-sav akkumulátorhoz hasonlóan)

 

Letölthető dokumentumok:

Dokumentum Nyelv
Prospektusok   Német Angol
Használati utasítás Magyar Német Angol
Üzembe helyezési utasítás Magyar Német Angol
Részletes szerelési utasítás   Német Angol
Szerelési útmutató Magyar Német Angol