Szünetmentes tápegység (UPS)

Akkumulátorok szünetmentes energiaellátó rendszerek (USV), mint számítógépes rendszerek, hálózati rendszerek, szerverek, aktív és passzív hálózati munkaalkatrészek, IT csomópontok, folyamatirányító rendszerek, pénztári rendszerek, laboratóriumi eszközök részére.

FNC®

1983-ban a Hoppecke, a világos elsőként mutatta a nikkel kadmium, az akkoriban egyedülálló szálszerkezetes, röviden FNC® technológiája akkumulátort. Ez a tömör három dimenziós filc struktúrájú akkumulátort eredetileg magas igényű alkalmazásukhoz, mint a légi, elektromos és hibrid autókhoz tervezték.

FNC® akkumulátorok helyhez kötött alkalmazások számára

Az FNC® nikkel-kadmium akkumulátor a legjobb választás ha hosszú élettartamú, megbízható akkumulátorra van szüksége. Az FNC® nikkel-kadmium cellákat olyan alkalmazásokhoz tervezték amelyeknél kulcsfontosságú tényező a maximális üzembiztonság.

FNC® VR

Az FNC® VR akkumulátorok szeleppel ellátott, szabályozott nikkel-kadmium akkumulátorok. A rendkívül alacsony karbantartást igénylő FNC® VR akkumulátorok a Hoppecke álatl kidolgozott és bizonyított szálmátrixos lemeztechnológia alapján fejlesztették ki. Kiegészítve a speciális rekombinációs technológiával ennek az akkumulátornak a kialakítása kivételes megbízhatóságot biztosít a kritikus alkalmazáshoz is.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétGroE

A GroE egyetlen cellából álló, állandó felhasználású folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Lemezes kialakításának köszönhetően extrém magas reakcióval rendelkezik. A karakterisztikája megfelel a nagyon alacsony belső ellenállásnak és a kitűnően magas áramerősségnek. A Hoppecke GroE akkumulátorok kivállóan alkalmazhatóak (nukleáris) erőművekben is és az ehhez kapcsolodó alkalmazásoknál is.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOGi bloc

Az OGi bloc akkumulátorok légtelenített, helyhez kötött, folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok. A HOPPECKE OGi bloc akkumulátorok lemezes kialakításúak. Az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket külön zsebekben elszeparálják egymástól. A kialakítása véd a rövidzárlat ellen. Az OGi bloc akkumulátorokat nagy áramerősségű alkalmazásokhoz tervezték, de kitűnően használható a ciklikus alkalmazásokhoz is. A legbiztonságosabb működés mellet garantálják a lehető leghosszabb élettartamot.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOGi bloc HC

Az OGi bloc HC forradalmian új, szellőztetett, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsavval) feltöltött akkumulátorok. Az OGi bloc HC akkumulátorsorozat pozitív páncéllemezeket tartalmaz ami alkalmas a nagyáramú terheléshez. A sorozat különlegessége, hogy kiváló vezetőképességgel rendelkeznek a 3D struktúrált elektródák. Mindennek köszönhetően kiemelkedően képes kezelni a nagyáramú terhelés és hosszú élettartamot biztosít.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOPzV

A Hoppecke OPzV egy cellából álló, páncéllemezes, zselés akkumulátor. A tervezésük miatt a zárt OPzV cellák gondozásmentesek. Az OPzV cellák zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav). A tubuláris páncéllemezes kialakítása miatt extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak. A zselés cellákat, úgy alakították ki, hogy horizontálisan összeköthetően legyenek.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOSP.HC

Az OSP.HC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor. A HOPPECKE OSP.HC cellák jellemzői a pozitív 3D elektróda struktúrán alapulnak. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 20 évet is eléri.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétOSP.XC

Az OSP.XC egyetlen cellából álló, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátor.Az OSP.HC cella tartományához képest az OSP.XC-nél tovább növelték az energia sűrűséget. Ezt a kiegészítő kapacitást az elektrolit magasabb savgravitációjával (savsűrűséggel) érték el. A cellákat nagy áramú alkalmazásokhoz fejlesztették ki és a várható élettartama a 18 évet is eléri.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétpower.com HC

A HOPPECKE power.com HC lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Tervezésekor lényeges szempont volt az optimalizálás, ezért maximális energiát kínál a lehető legkevesebb helyfelhasználás mellett. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétpower.com SB

A HOPPECKE power.com SB lemezes kialakítású akkumulátorok amelyek az Absorbent Glass Mat-technológiával kötik meg az elektrolitot. Az AGM előnye, hogy egyben elválasztó funkciót is betölt. Az akkumulátor fedélbe integrált központi gáztalanítás miatt elkerülhető mindennemű nem várt gázképződés. Biztosítja a vízszintes összeszerelhetőséget.

Az eszköze nem támogatja a gép megjelenítésétpower.com XC

A power.com XC akkumulátor gondozásmentes, az Absorbent Glass Mat-technológia révén nem igényel vízutántöltést. Az elektróda szerkezete miatt alacsony a beruházi költsége. Optimális helykihasználás, horizontálisan és vertikálisan is elrendezhető, összeköthető. Optimális üzembiztonság, integrált kisülésvédelem és központi gáztalanító rendszer.

USV bloc

A Hoppecke USV bloc szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok. Az USV bloc akkumulátor a vékony lemezes tervezésen alapszik és az akkumulátor különlegessége, hogy a negatív lemezeket zsebekkel választják el egymástól amivel kizárható a rövidzárlat. Az USV akkumulátorokat nagyáramű alkalmazásokhoz fejlesztették, de kitűnően alkalmazhatóak a ciklikus alkalmazásoknál is.