Töltők

Power from Innovation

Több mint 75 éve fejlesztünk, gyártunk, forgalmazunk és kínálunk innovatív megoldásokat az akkumulátor rendszerekhez. A trak power premium töltés képzi a magját mindannak amit ipari teherautókhoz, logisztikai eszközökhöz, automatizált irányítású jármúrendszerekhez vagy elektromos autókhoz kínálunk. A termékeinket Németországban, a HOPPECKE Technologies high-tech gyártólétesítményeiben készítik.

Minden akkumulátortípushoz és minden akkumulátor mérethez; beleértve az egyedik alkalmazásokat és követelményeket; rendelkezünk a megfelelő töltési technológiával.

trak® power multi charge

Magas frekvenciás töltők számos akkumulátor és targonca töltéséhez

A Hoppecke trakR power multi töltőt speciálisan a kis és nagy vontatási akkumulátorok egyidejű töltéséhez lettek kifejlesztve.

A trakR power multi töltővel egyidejűleg 8 akkumulátor is tölthető. Ez a befektetésvédő megoldás rengeteg helyet megtakarít az Ön töltőállomásán.

A töltő egyben a legmagasabb üzembiztonságot biztosítja a felhasználó számára. Ha bármelyik modul meghibásodik a trakR power multi töltő továbbra is üzemképes marad.

trak® power premium charge

Nagyfokú rendelkezésre állás a trak® air, trak® eco és trak® fnc akkumulátor rendszerek továbbfejlesztése révén a  trak® power premium töltő használatával.

A magas frekvenicájú technológiájú töltők kompakt kialakítása lehetővé teszi a falraszerelhetőséget amivel helyet takarít meg a felhasználó számára. A Hoppecke BIM (Battery Identification Module) technológiával kombinálva többféle kapacitás és többféle feszültség érhető el. Ezt az jelenti, hogy többféle kapacitás és többféle feszültség elérhető az egyszeri töltés során.

trak® power mini

A trak® power mini töltőt kisebb ipari targoncákhoz, elektromos targoncákhoz, komissiózó targoncáhozk, emelő és emelőgépekhez és tisztító gépekhez. Használható a piacon fellelhető összes vontatási akkumulátorhoz és optimális töltést garantál a HOPPECKE trak® basic és trak® bloc rendszerekhez.

trak® basic 50Hz

A trak® basic 50Hz-es töltő garantáltan biztonságos töltést biztosít a savas akkumulátorok töltéséhez. A vevői igényekhez alakítva biztosítja a gyors és ellenőrzött töltést. Mikroprocesszor ellenőrzi a töltési folyamatot ami által teljesen automatikus zajlik a töltés.