power.bloc OPzS

Szellőzős ólom-savas akkumulátor

A Hoppecke power.bloc OPzS szellőzős, helyhez kötött folyékony elektrolittal (higított kénsav) feltöltött akkumulátorok.

A páncéllemezes (tubuláris) technológiának köszönhetően extrém magas ciklikusság várható el az OPzS solar.power akkumulátoroktól amit a lemezek zsebes kialakítása biztosít.

A HOPPECKE power.bloc OPzS akkumulátor optimális választás az olyan ágazatok számára amelyek sokszori feltöltést és kisütést igényelnek, mint például az IT/Telekommunikációs vagy a napelemes rendszerek.

Kényelmesen ellenőrizhető az akkumulátor elektrolitszintje, könnyen tisztítható és könnyen kezelhető a fedélbe beépíthetett fogantyúval. Az akkumulátorház ütésálló, rendkívül átlátszó és ellenáll a tisztítószereknek.

Tervezése alapján DIN termék és teljesen megfelel a DIN 40737 szabvány 3. részének ami nagyfokú kompatibilitást biztosít a meglevő akkumulátorok rendszerek lecserélésehez, átalakításához vagy bővítéséhez.

A HOPPECKE power.bloc OPzS  sorozatának várható élettartama eléri a 18 évet amely során akár 1400 ciklus is végezhető rajta 80%-os kisütési szint mellett.

A HOPPECKE power.bloc OPzS akkumulátor mellé javasoljuk a HOPPECKE AquaGen® rekombinációs rendszer használatát is amivel csökkentheti a vízutántöltések számát és a karbantartási költségeket is. Az AquaGen® rendszer használatával a vízutántöltések drasztikusan lecsökkennek és lehetséges, hogy teljes mértékben elhagyhatóvá válik a karbantartás.

 

A HOPPECKE power.bloc OPzS előnyei:

- nagyon magas várható élettartam – készülékre optimalizált alacsony antimon szelén ötvözet

- kiváló ciklusstabilitás – páncéllemezes (tubuláris) kialakítás

- maximális kompatibilitás - DIN 40737-3 kivitel

- egyszerű összeszerelés és telepítés - akkumulátor fedél beépített fogantyúval

- nagyfokú rövidzárlat védelem a telepítés során a Hoppecke csatlakozóknak köszönhetően

- rendkívül kiterjesztett vízutántöltési szükséglet – az Aquagen rekombinációs rendszer minimalizálja a gáz- és aeroszolkibocsátást (a zárt ólom-sav akkumulátorhoz hasonlóan)

 

Letölthető dokumentumok:

Dokumentum Nyelv
Prospektusok   Német Angol
Használati utasítás Magyar Német Angol
Üzembe helyezési utasítás Magyar Német Angol
Részletes szerelési utasítás   Német Angol
Szerelési útmutató Magyar Német Angol