power.bloc OPzV

Zárt zselés akkumulátor

A Hoppecke power.bloc OPzV zártrendszerű, páncéllemezes, zselés akkumulátorok. A konstrukciójának köszönhetően gondozásmentes az akkumulátor, így nem igényel vízutántöltést.

A tubuláris, páncéllemezes kialakítása miatt a Hoppecke power.com OPzV akkumulátorok extrém magas ciklikus élettartamot biztosítanak.

Az OPzV termékcsalád felhasználása olyan ágazatok számára ideális amelyeknél nagyon magas a kisütések száma, mint a szolár rendszerek vagy ahol nagyon sokáig tart az akkumulátor kisütése mint az IT/Telekommunikációs és biztonsági világítórendszerek számára.

A Hoppecke power.bloc OPzV akkumulátorok zselé formában kötik meg a folyékony elektrolitot (higított kénsav) ami miatt gondtalanul összeszerelhetőek horizontálisan.

A Hoppecke power.bloc OPzV típusú sorozata több mint 15 évig is működhet amely során akár 1000 töltés is elvégezhető rajta 80%-os kisütési szint mellett. Az power.com OPzV "Long Life" besorolást kapott az EUROBAT-tól.

Az ütésálló és megerősített polipropilén ház könnyen tisztítható és ellenáll a tisztítószereknek. Az akkumulátor fedélbe beépített fogantyú garantálja az egyszerű összeszerelhetőséget és kezelhetőséget.

 

A HOPPECKE power.bloc OPzV előnyei:

- gondozásmentes akkumulátor; köszönhetően a Gel-technológiának

- nagyon magas a várható élettartama; az optimalizált ólom-kalcium ötvözet miatt

- nagy ciklusstabilitás; a tubuláris lemezes tervezésnek köszönhetően

- maximális kompatibilitás - megfelel DIN 40744 szabványnak

- nagyfokú rövidzárlat védelem a telepítés során a Hoppecke csatlakozóknak köszönhetően

- egyszerű összeszerelés és telepítés - akkumulátor fedél beépített fogantyúval

 

Letölthető dokumentumok:

Dokumentum Nyelv
Prospektusok   Német Angol
Használati utasítás   Német Angol
Részletes szerelési utasítás   Német Angol
Szerelési útmutató Magyar Német Angol