HOPPECKE új elveket követ az akkumulátor szervizelésben.

HOPPECKE a kiváló minőségű akkumulátor technológián kívül egy mértékadó akkumulátor szervizt is kínál Önnek,

A folyamatos kutatás-fejlesztés, a vevőorientált innováció révén megteremtettünk egy energiarendszert, amellyel Európa szerte egy erős piacon is élvezzük vevőink bizalmát.

Az új szervizszolgáltatással tovább kívánjuk növelni az Ön biztonságát. Szerviz csapatunk gépkocsikkal és minden olyan technikai eszközzel, alkatrésszel fel van szerelve, amellyel ezt a tevékenységet professzionálisan el tudjuk látni.

Szükség esetén gyorsan, körültekintően, hatékonyan, és gazdaságosan tudunk a segítségére lenni. Önnek módja van három szervizcsomagból választania, az elvégzendő feladatok és annak költségvonzata függvényében. További információért töltse ki aZ „Elérhetőség” oldalon található „Kérdőívet” vagy keresheti személyesen a szerviz munkatársait, szívesen tájékoztatjuk.

Az akkumulátorok és töltőberendezések fontos eszközök az Ön logisztikai rendszerében, ezért ha ebben zavar keletkezik az súlyos forintokban mérhető. Ennek elkerülésére az Ön energiarendszerének zavartalan működéséhez a biztosíték a HOPPECKE szerviz igénybevétele, amely a teljes energiapark működését szakmai ismeretei révén átlátja, karbantartja, és az üzembiztos és biztonságos működés feltételeit biztosítja.

KAPACITÁSVIZSGÁLAT

Az akkumulátorok munkavégző képességét a tényleges feszültségük és amperóra kapacitásuk határozza meg. Az üzemeltetés során az eltelt időtől függetlenül az akkumulátorok állapotát jelentősen befolyásolja a hőmérséklet, a karbantartás és a készenléti állapot megfelelő fenntartása.

Kapacitásvizsgálattal megállapítható, hogy az akkumulátor jelenleg mennyiben felel meg az elvárható teljesítménynek és állapotnak. A kapacitásvizsgálattal egyértelműen kiszűrhetőek a hibás cellák és az akkumulátor részegységeinek cseréjével rengeteg pénzt takaríthat meg.

 

 

TÖLTŐ JAVÍTÁS

A hibásan működő töltő az akkumulátor élettartamát is csökkenti, így a töltőberendezés karbantartásával illetve javításával rengeteg költségtől megkímélheti meg magát. Legyen szó egy vagy háromfázisú; egy vagy többmodulos; magas frekvenciás; mini; WSA; IUIa; basic, levegőkeringetéses vagy eco töltőkről.

Nem csak Hoppecke, hanem bármilyen márkájú töltőkészülék javítását vállaljuk.

 

AKKUMULÁTOR KARBANTARTÁS


Az akkumulátorok megfelelő működésének biztosításához és leghosszabb élettartam eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő karbantartás.  A vízutántöltés, az elektrolit szint ellenőrzés és az akkumulátor felületének tisztítása elengedhetetlen az akkumulátor teljesítménycsökkenésének megakadályozásához.

 

A karbantartás mellett vállaljuk a már meghibásodott alkatrészek gyors és szakszerű cseréjét továbbá az egész akkumulátor javítását. Legyen szó komplett cellák vagy cellaösszekötők, kábelek, csatlakozók, levegőrendszer, aquafill rendszer cseréjéről, javításáról.

 

Biztosítjuk a mindig megfelelő időben a telepek elektrolit szint beállítását (vízutántöltés)


A fenti munkák nem megfelelő időben ill. nem megfelelő mértékben történő végzése az akkumulátorok teljesítményében rövid és hosszútávon súlyos okok forrása lehet.

Sürgős esetekben hívását követően 24 h-án belül elkezdjük a hibaelhárítást. Rendszeres karbantartással megnöveljük berendezései garanciaidő tartamát.


HOPPECKE akkumulátorok és töltőberendezések garanciáját kitoljuk az elvárása határáig, ezzel mentesül a nem tervezett költségektől.

Biztosítjuk az akkumulátor tisztaságát.


A fentiek hiányában jelentős lehet a telepek kapacitásvesztesége, továbbá a kúszóáramok, és a leromlott szigetelési ellenállás következtében jelentős javítási költségek keletkezhetnek az emelőgépekben, azok bizonytalan működése révén komoly vagyoni és személyi károkat okozhatnak.

Szervizembereink szakavatott tanácsokkal segítik


az energetikai rendszerek megfelelő használatában, ezzel biztosítva azok optimális működését és hosszabb élettartamát.

Munka és balesetvédelmi szempontok szerint vizsgáljuk energetikai rendszereit


Megfelelő helyen, megfelelő állapotban használják az akkumulátorokat és töltőberendezéseket? Ezen kérdésekre a HOPPECKE szerviz alapos állapotfelmérése után kaphat szakszerű és biztonságos választ.

Emelőgép kezelők rendszeres oktatása


Az akkumulátorok, és töltőberendezések szakszerű használatának ismerete növeli azok hatékonyságát, csökkenti a káreseményeket. Az oktatásokat az Önök telephelyén üzemszerű körülmények között végezzük

Éves állapotfelmérést végzünk.


Tájékoztatjuk az akkumulátor állomány állapotáról , tervezni tudja beruházásait, költségvetését.